Een selectie van het nieuws

In de kijker

  • Naar aanleiding van het honderdjarig bestaan van Belga op 20 augustus 2020, duiken we even in het rijke verleden van Belga om van daaruit de lijn door te trekken naar de toekomst. We blijven stilstaan bij de rol van de stakeholders, de technologische gedrevenheid, de communautaire uitdagingen, het koloniale verleden en de permanente waakzaamheid inzake persvrijheid. We vatten de volgende honderd jaar vertrouwensvol aan met in onze wortels de lessen van de vorige eeuw en met ons hoofd en hart vol van uitdagingen voor een bloeiende toekomst.

    Lees meer

  • U wilt weten hoe u professioneel kan omgaan met de media? U wilt efficiënte persberichten kunnen schrijven? U wilt leren hoe een geslaagd persinterview te geven? U wilt zich voorbereiden op een mogelijke crisis binnen uw bedrijf of organisatie?

    Op deze en nog veel andere vragen vindt u een antwoord tijdens onze interactieve en praktijkgerichte workshops met thema’s ‘Persrelaties’, ‘Mediatraining’, ‘Filmen en monteren met smartphone’ en ‘Social Media & Online PR’.

    Voor meer informatie en data, klik hier. Of schrijf nu in!