Foto- en videoreportages

Belga Foto en Video Focus: foto- en videoreportages op maat.

Foto Focus: in de kijker

U wilt professioneel fotomateriaal om te gebruiken in uw eigen communicatie? Een reportage over de opening van een nieuw gebouw om uw website visueel aantrekkelijk te maken? Of productshots voor uw persberichten? De beroepsfotografen van Belga maken zich graag vrij voor een kwalitatieve fotoreportage op maat. En als u dat wenst, versturen we uw foto's rechtstreeks naar de nationale media en alle journalisten in uw vakgebied. Op die manier vergroot de kans dat uw foto door de nationale pers opgepikt wordt. Foto Focus: een kleine investering met grootse impact.

Voordelen:

  • Kwaliteit: de foto’s worden gemaakt door Belga-professionals die altijd werken met de nieuwste digitale technieken.
  • Flexibel: u krijgt het volledige copyright en kunt de foto’s voor diverse toepassingen gebruiken.
  • Snel: foto’s snel beschikbaar via ftp-server of op dvd.
  • Op maat: Belga Focus Foto bestaat in een versie ‘Basic’ en ‘Extended’.
  • Efficiënt: mogelijkheid om uw foto’s, vergezeld van een onderschrift, rechtstreeks naar de media te sturen.

Video Focus: u vraagt, wij draaien

U wilt uw organisatie of evenement optimaal in de kijker zetten? Een reportage over uw activiteiten of een  klantengetuigenis om uw website of presentatie extra dynamiek te geven? Met Video Focus schakelt u een professioneel videoteam van Belga in voor een videoreportage op maat. U vraagt, wij draaien.

Wilt u uw beelden samen met uw persbericht rechtstreeks doorsturen naar alle journalisten in uw vakgebied en dus zeker zijn van een maximale weerklank in de pers? Dat kan via Belga Media Support. We stellen graag een multimediaal pakket voor u samen dat voldoet aan uw specifieke communicatiebehoeften.

Voordelen:

  • Kwaliteit: de beelden worden gemaakt door vaklui met een neus voor nieuws, die bovendien altijd werken met de nieuwste technologieën. Professionele voice-over in beide landstalen.
  • Flexibel: wij draaien op het tijdstip dat u past. Bovendien krijgt u het volledige copyright en kunt u de reportage voor diverse toepassingen gebruiken.
  • Snel: beelden zijn snel beschikbaar via ftp-server of op dvd.
  • Verhoogde impact: mogelijkheid  om uw beelden rechtstreeks te verdelen naar de media. 

Contacteer ons voor meer informatie of bel 02/743.34.67. 

www.belgasource.be


Delen