Investor Relations

Verspreid uw financiële informatie.

U bent beursgenoteerd? U wilt uw financiële informatie op een efficënte manier communiceren naar de pers en andere stakeholders? Belga Investor Relations (Belga IR) biedt u de mogelijkheid om uw gevoelige informatie en mededelingen te verspreiden via een volledig beveiligd online platform. Deze bekendmakingsdienst voldoet aan de verplichtingen inzake transparantie die de Europese richtlijn en een recente omzendbrief van de FSMA opleggen.

Dankzij het platform Belga IR, aangeboden in samenwerking met Symex ChartInvestor SA, bereikt u onmiddellijk de volgende distributiekanalen: alle Belgische media via het netwerk van Belga, de FSMA, Euronext, Reuters, de belangrijkste Europese persagentschappen, de websites van de grote Europese, Noord-Amerikaanse, Zuid-Amerikaanse media, enz. Ter aanvulling stelt Belga IR ook voor om een kanaal 'Investor Relations' te integreren in uw website waar al uw financiële mededelingen, beurskoersen, jaarverslagen,.. gegroepeerd worden.

Voordelen:

  • Volledig: u bereikt alle betrokken instanties ineens: media, FSMA, Euronext,...
  • Gemakkelijk: u werkt met een eenvoudige interface.

Contacteer ons voor meer informatie of bel 02/743.34.03. Voor dringende aanvragen na kantooruren, bel 0478/17.55.30. Voor technische ondersteuning, bel 02/506.40.87.

www.belgasource.be


Delen