GROHE AG:GROHE Blue® Home – de privéwaterbron voor sublieme smaak en plezier

09:02 12/01/2017

DÜSSELDORF, Duitsland, January 12, 2017 /PRNewswire/ --

Wanneer we ons leven willen veranderen, dan is de keuken de perfecte plaats om te beginnen. Wat denkt u hiervan: Gedaan met naar de drankenhandel te rijden op zaterdag om de auto vol te stouwen met zware pakken waterflessen. Beeld u eens in dat u in plaats daarvan glas na glas heerlijk gefilterd water rechtstreeks uit een stijlvolle waterkraan kunt drinken, altijd gekoeld op de juiste temperatuur. U kunt zelfs kiezen voor niet-bruisend, lichtbruisend of bruisend water!

Met GROHE Blue® Home kan deze keukenrevolutie meteen beginnen.

Zie ons multimedia nieuwsbericht voor meer informatie:  

http://www.multivu.com/players/uk/8007551-grohe-blue-home-the-private-watersource/

Zelfs als u onverwacht bezoek over de vloer hebt, hoeft u zich met GROHE Blue Home geen zorgen te maken dat er geen drinkwater op tafel zal staan. De kit omvat een speciale tapkraan en een koeler met geïntegreerde filter en carbonisator. Vrienden en familie zullen versteld staan van de heerlijke smaak. Dankzij het compacte design kunt u dit drinkwatersysteem gemakkelijk in zo goed als elke keuken installeren. En GROHE Blue® Home kan zelfs helpen om geld te besparen: de drinkwaterkosten worden met 60 procent verlaagd in vergelijking met de prijzen van vooraanstaande merken van flessenwater. Verder wordt de koolstofemissie met 80 procent teruggeschroefd in vergelijking met flessenwater.

GROHE Blue® Home is een blikvanger in elke keuken. De slanke kranen hebben een intuïtieve, in kleur verlichte activator en zijn beschikbaar in chroom of SuperSteel, met drie verschillende uitlooptypes. Naast de Duo-versie met twee aparte waterleidingen voor ongefilterd en gefilterd water, biedt GROHE ook een Mono-versie die naast een bestaande keukenkraan kan worden geïnstalleerd.  

GROHE 

Feldmühleplatz 15, 40545 Düsseldorf, telefoon: +49(0)211-9130-3000,

http://www.grohe.com

Mediacontact: 

TwoCents, Kirsten van Pee, telefoon: +32 2 773 50 29, info@twocents.be | http://www.twocents.be

     (Photo: http://mma.prnewswire.com/media/456540/GROHE_Blue_Home.jpg )Video: 
     http://www.multivu.com/players/uk/8007551-grohe-blue-home-the-private-watersource/