ExaGrid:ExaGrid, leverancier van de volgende generatie van op schijven gebaseerde opslagapparaten, meldt een record kwartaalomzet voor het 4e kwartaal van 2016 en een record jaaromzet voor 2016

19:56 11/01/2017

Bedrijf kondigt beste kwartaalomzet in geschiedenis aan en realiseert 12e opeenvolgende kwartaal met positieve kasstroomWESTBOROUGH, Massachusetts, 11 januari 2017 /PRNewswire/ -- ExaGrid®, een toonaangevend leverancier van back-upopslag op schijven met gebruik van oplossingen voor gegevensontdubbeling, heeft vandaag een recordomzet voor het 4e kwartaal van 2016 aangekondigd. Daarnaast was het 4e kwartaal voor het bedrijf het 12e opeenvolgende kwartaal met een positieve kasstroom. De groei van ExaGrid bedroeg meer dan 10 procent ten opzichte van het vorige kwartaal en hetzelfde kwartaal van het vorige jaar, en de groei haalde vergelijkbare cijfers wanneer het volledige jaar 2016 wordt vergeleken met 2015. ExaGrid groeit sneller dan de markt in zijn geheel en blijft het marktaandeel verder vergroten. Het voortdurende succes van de verschuiving naar het hogere marktsegment van bedrijfsaccounts blijkt duidelijk uit het recordaantal van meer dan honderdduizend nieuwe verkoopkansen van ExaGrid in het 4e kwartaal.

http://mma.prnewswire.com/media/288171/exagrid_logo.jpg

"ExaGrid beleefde een sterk recordkwartaal in zowel Noord-Amerika als EMEA en realiseerde een positieve kasstroom voor het 12e opeenvolgende kwartaal", aldus Bill Andrews, CEO en President van ExaGrid. "We zien een recordaantal klanten overstappen op de volgende generatie van ExaGrid vanaf de eerste generatie inline/opschaalbare apparaten met ontdubbelingsmogelijkheden én vanaf back-upsoftware met ontdubbeling naar schijf. Klanten die worden geconfronteerd met de dagelijkse complexiteiten van back-ups, begrijpen de unieke waarde die de uitschaalbare architectuur van ExaGrid met landingszones kan leveren voor hun datacentrumomgeving".

ExaGrid is het enige bedrijf actief op het gebied van tweede generatie back-upopslag dat de drie uitdagingen van back-upopslag is aangegaan met gegevensontdubbeling. Alle leveranciers van back-upopslag verminderen de opslagruimte en bandbreedte in verschillende mate, maar leveren lage vastlegsneleden vanwege het feit dat ze de gegevensontdubbeling 'inline' uitvoeren. Bovendien zijn ook de herstelsnelheden en VM-boots behoorlijk langzaam omdat ze alleen de ontdubbelde gegevens opslaan.

De vastlegsnelheid van ExaGrid is drie keer zo snel en herstelbewerkingen/VM-boots zijn tot tien keer sneller dan vergelijkbare bewerkingen bij de naaste concurrent. En aangezien elk ExaGrid-apparaat rekenkracht combineert met capaciteit, wordt de tijd die nodig is voor back-ups niet langer wanneer de hoeveelheid gegevens toeneemt. Alleen ExaGrid maakt gebruik van een uitschaalbare architectuur met een unieke laadzone, die tegemoet komt aan alle vereisten op het gebied van schaalbaarheid en prestaties van back-upopslag.

In het jaar 2016 heeft ExaGrid:


een recordaantal boekingen en een recordomzet behaald
een positieve kasstroom weten te handhaven in alle vier kwartalen en het jaar in zijn geheel
drie nieuwe strategische partnerschappen aangekondigd met Zerto, Nimble Storage en Pure Storage
de prijs "Gold Product of the Year, Backup Hardware" van Storage Magazine gewonnen
bij de SVC Awards erkenning gekregen als "Product of the Year, Backup and Recovery/Archive"
de hoogste beoordeling als "Recommended Deduplicating Backup Appliance" gekregen in de consumentengidsen van DCIG voor 2016-17
"ExaGrid heeft op de eigen website meer dan 300 succesverhalen van klanten kunnen publiceren en dat is meer dan alle andere leveranciers in de sector bij elkaar weten te vertellen", aldus Andrews. "Dat laat nog maar weer eens zien hoe tevreden klanten zijn met de architecturale benadering, producten en klantenondersteuning van ExaGrid".

Over ExaGrid

Organisaties kloppen aan onze deur omdat wij het enige bedrijf zijn dat ontdubbeling heeft geïmplementeerd op een manier waarmee alle uitdagingen van back-upopslag worden weggenomen. De tweede generatie van ExaGrid-producten voorziet in een unieke landingszone en uitschaalbare architectuur die zorgen voor de snelste back-ups en resulteren in de kortste vaste back-uptijd, de snelste lokale herstelbewerkingen, snelste kopieën op offsite tape en directe VM-herstelbewerkingen, waarbij de lengte van de back-uptijd definitief vaststaat, en dat alles tegen lagere investeringen van tevoren en kosten in de loop van de tijd. Als u wilt weten hoe u de stress uit het maken van back-ups kunt halen, gaat u naar http://www.exagrid.com of neemt u contact met ons op via LinkedIn. Lees hoe ExaGrid-klanten hun back-upproblemen definitief hebben opgelost.

ExaGrid is een gedeponeerd handelsmerk van ExaGrid Systems, Inc. Alle andere handelsmerken zijn de eigendom van de respectieve eigenaars.

Contact voor media:Christine MurphyExaGridcmurphy@exagrid.com508-898-2872 x248

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO