Belgische bookmaker goldenpalace.be kondigt muzikaal komedie-drama “La La Land” aan als de grote winnaar van de Oscars.

10:03 11/01/2017

Met nog ongeveer twee weken te gaan voor de nominaties van de Oscars kondigt bookmaker goldenpalace.be nu al muzikaal komedie-drama “La La Land” aan als de grote winnaar van de Oscars.
We moeten nog ongeveer twee weken geduld uitoefenen voor de nominaties van de Oscars, maar goldenpalace.be biedt haar klanten nu al de kans aan in te zetten op dit evenement dat jaarlijks wereldwijd door miljoenen mensen wordt gevolgd.

Indien de quoteringen die door goldenpalace.be worden aangeboden een nauwkeurige indicatie zijn van de werkelijke resultaten, dan is muzikaal komedie-drama “La La Land” nu al zeker van de overwinning. Deze film staat genoteerd met een quotering van 1.25 (spelers winnen €1,25 per ingezette euro), op ruime afstand gevolgd door “Moonlight” (€5 per ingezette euro) en “Manchester by the Sea» (€8 per ingezette euro). Wie correct voorspelt dat een andere film de hoofdprijs verovert, wint hiermee minstens 50 keer zijn of haar inzet!
“La La Land” vertelt het verhaal van aspirant-actrice Mia (Emma Stone) en Jazz-muzikant Sebastian (Ryan Gosling), hun strijd tegen de wereld en hun onderlinge strubbelingen. “La La Land” verwijst naar drie zaken: de stad Los Angeles, het verliezen van het contact met de werkelijkheid en het muzikale aspect van de film dat gemengd wordt met zowel komische als dramatische elementen. In België is de film vanaf 25 januari te bekijken. Indien de voorspelling van goldenpalace.be uitkomt, wordt dit de eerste muzikale film sinds “Chicago” (2003) die de Oscar voor beste film in de wacht sleept.
Damien Chazelle, de 31-jarige regisseur van “La La Land”, is ook de grote favoriet in de categorie beste regisseur (met een quotering van 1.20 op goldenpalace.be). Casey Affleck (“Manchester by the Sea”) is torenhoog favoriet in de categorie beste acteur met een quotering van 1.28. In de categorie beste actrice woedt er momenteel een hevige strijd tussen Emma Stone (“La La Land”) en Natalie Portman (“Jackie”). Beiden staan genoteerd met een quotering van 2.20.


Bedrijfsinformatie

Recente persberichten van deze organisatie:


Delen

url van deze pagina: hier

Vertalingen