Voka lanceert Ondernemingsquiz om bedrijven beter bekend te maken

BRUSSEL 13:24 16/04/2018 (BELGA)

Welk bedrijf biedt letterlijk onderdak aan sterren als Madonna en Ed Sheeran? Het antwoord: Georges Veldeman NV, gespecialiseerd in zeilstructuren om onder meer podia te overdekken. Deze en nog tientallen andere vragen heeft Voka in zijn "Grote Voka Ondernemingsquiz" opgenomen. De onderdernemersorganisatie hoopt dat 10.000 Vlamingen de quiz proberen.

De Quiz zit vol "weetjes" over Vlaamse bedrijven. "In veel bedrijven worden dagelijks spectaculaire dingen gerealiseerd. Toch is de gemiddelde Vlaming hier vaak niet van op de hoogte", stelt Voka in een persbericht. De quiz moet ondernemingen meer voeling laten krijgen met de Vlaamse ondernemingen. Voka hoopt met de campagne tussen 16 april en 30 mei 200.000 Vlamingen te bereiken, van wie er 10.000 daadwerkelijk deelnemen aan de quiz.
Voka lanceert de campagne via sociale media en radiospots. Maar ook de bedrijven zelf leveren inspanningen. Overal in Vlaanderen zullen in de komende weken meer dan 400 grote spandoeken opduiken, kondigt Voka aan. "We willen het straatbeeld veroveren", zegt topman Hans Maertens. "We zijn fier op onze bedrijven en dat mag geweten zijn." Wie deelneemt aan de quiz, maakt bovendien kans op een prijs. (BIN, ECO, HED, MDM, nl)Beelden
Koppelingen